tisdag 25 november 2008

Tack, tack, tack...

Ulfs avslutningstal.
FUM2008:s tre mötesordförande får presenter.

Kjell Jonsson avtackas för sin tid som 2e vice ordförande i två år.

Teknologordförande Ludvig Lindström avtackas.

FUM 2008 avslutades nästan en timme före utsatt tid - rekord?

Ulf Bengtsson riktade ett stort tack till samtliga fullmäktigeledamöter och övriga närvarande, och ett extra tack till alla 17 utskottsordförande (efter lite huvudräkning). Därefter avtackas Teknologordförande Ludde med present. (– Till mej?? undrar Ludde förtjust. – Vilken tur att jag tog skjortan på mig!)

Narcisa Jonsson avtackades efter 2 år i styrelsen trots att hon redan hade hunnit avvika.

- Även Kjell lämnar ett mycket stort hål efter sig efter sina två år i styrelsen. Tack för ditt arbete med fullmäktiges arbetsformer, som har inneburit en revitalisering av Fullmäktige!

Kjell svarar: - Hanteras förnyelsearbetet på rätt sätt kan Sveriges Ingenjörer bli ett mycket vitalt och framåtsträvande förbund. Det har varit en fantastisk resa att vara med och bilda detta nya förbund. Det är med blandade känslor jag lämnar det här jobbet. Jag kommer att sakna styrelsen och presidiet som jag haft en sådan givande och rolig tid med, och den fantastiska kanslipersonalen!

Ulf kan bara se en fördel med att Kjell slutar: att ett internat på Ålandsfärjan nu kan återupptas ("Kjell mår inte så bra på färjan").

Årets tre mötesordförande tackas också med presenter.

Slutligen riktas ett stort tack till Janne Martin och Lena Kylberg som gjort fullmäktige 2008 möjligt.

- De har verkligen slitit med det här och vägar delegera ut mer än det som är absolut nödvändigt av tidsmässiga skäl. - Lena, maten blir bara bättre och bättre, avslutar Ulf.

Inga kommentarer: