söndag 23 november 2008

Nya kandidaterna till styrelsen


Teknologgruppens ena förslag på nytillskott i styrelsen Joakim Lidström pluggar till innovations- och designingenjör vid Karlstad universitet. Intresserad av studiepolitiska frågor och samarbete mellan skola och näringsliv.


Teknologgruppens andra förslag Anna-Kristin Nilsson pluggar industriell ekonomi på KTH. Hon framhåller kvalitet i undervisningen och samarbete mellan skolorna. Sitter redan med i styrelsen sedan i juni som ersättare för Sophia Bonnevier Dudzik.


Tibor Muhi, utbildningsförvaltningen Stockholms stad, är också föreslagen ny ledamot i förbundsstyrelsen. Han brinner för utbildningsfrågorna på alla nivåer. Även för kompetensutveckling. Är ordförande för TLL, Tekniklärarnas Lärarförening.


Johan Ingberg, Emerson Energy Systems i Kista, och föreslagen ny ledamot i förbundsstyrelsen, har tack vare sin maratonträning gått ner 15 kg. Flitig motionär på många plan; brukar lämna minst ett par motioner till varje fullmäktige. En hjärtefråga är lönestruktur.


Susann Lindqvist, på WSP Management i Göteborg och föreslagen till ny 2 vice ordförande, tackar med skräckblandad förtjusning ja. Hon är van vid arbete med och på gräsrotsnivå som vice ordförande i den lokala fackklubben och är väl förankrad i den fackliga vardagen.

Inga kommentarer: